GarantiePlus


Verleng uw garantie en voorkom onverwachte kosten!

Met GarantiePlus verlengt u de oorspronkelijke garantietermijn van uw auto. Dit geeft u de zekerheid dat u, ook als de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. U bent verzekerd van gratis professionele hulp bij autopech. Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel heel Europa.

TOT 3 JAAR EXTRA GARANTIE

Uw officiële Renault fabrieksgarantie bedraagt 2 of 3 jaar, afhankelijk van het model. Alle Dacia’s hebben 3 jaar fabrieksgarantie. Met GarantiePlus kunt u de garantieperiode verlengen tot maximaal 6 jaar of 200.000 km. GarantiePlus kan door de eerste eigenaar worden afgesloten tot 2 maanden voor het einde van de fabrieksgarantie. Contract eindigt als leeftijd óf kilometerstand bereikt is. Beschikbaarheid afhankelijk per model.

ORIGINELE ONDERDELEN

Mocht er tijdens de looptijd van GarantiePlus iets misgaan met uw auto, dan zijn de kosten van reparatie of vervanging van defecte onderdelen gedekt, inclusief arbeidsloon. Met GarantiePlus worden reparaties uitgevoerd door ervaren technici. Zij gebruiken originele Renault onderdelen.

ROUTE SERVICE IN BINNEN- EN BUITENLAND

Met GarantiePlus kunt u vertrouwen op de gratis professionele hulp bij autopech via Route Service in binnen- en buitenland. U krijgt telefonische ondersteuning en indien nodig zorgen we voor hulpverlening ter plaatse*. Als reparatie ter plaatse niet mogelijk is, wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Renault-dealer getransporteerd. Afhankelijk van de situatie wordt vervangend vervoer ingezet of een overnachting geregeld. Met GarantiePlus voorkomt u dus de kosten voor assistentie en afslepen, deze makkelijk op kunnen lopen tot honderden euro’s.

GUNSTIG BIJ INRUIL OF VERKOOP

GarantiePlus is verbonden aan de auto. Als u uw auto verkoopt of inruilt gaan de resterende rechten op de nieuwe eigenaar. Dit zal de verkoopprijs of inruilwaarde beslist gunstig beïnvloeden.

UW GARANTIEPLUS PAS IS GELDIG IN VRIJWEL HEEL EUROPA

Bij GarantiePlus ontvangt u een GarantiePlus pas. Op vertoon hiervan worden alle reparatiewerkzaamheden kosteloos uitgevoerd. Niet alleen door Renault-dealers in Nederland, maar ook daarbuiten. U hoeft dus geen (vakantie)geld te reserveren voor onverwachte kosten.

ZO VOORDELIG IS GARANTIEPLUS

Voor een fractie van de aanschafprijs kunt u de garantie verlengen tot maar liefst 6 jaar.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING

In de algemene voorwaarden die bij het contract horen, staat precies welke kosten in een bepaalde situatie worden vergoed. Ook is duidelijk aangegeven in welke landen het contract geldig is.

 

+
Let op! Uw contract eindigt wanneer de geselecteerde kilometerstand (of looptijd) is bereikt.Meer informatie
Totaal:
Algemene voorwaarden inzien